NEVENEFFECTEN.

Eiwitonthouding heeft geen belangrijke neveneffecten en de meeste zijn gelijk aan deze van alle diëten. U zult in de eerste plaats een gevoel van welzijn en euforie ervaren. De enkele kleine ongemakken die u kunt ervaren, zijn miniem naast de weldaad die dit dieet u biedt. De meeste van deze neveneffecten treden trouwens pas op wanneer de patiënt de discipline van het dieet niet heeft gerespecteerd of de richtlijnen niet letterlijk heeft opgevolgd.

HYPOGLYKEMIE :
Altijd van voorbijgaande aard, maar zeer onaangenaam. Verschijnt alleen aan het begin van het Dieet, bij patiënten die te veel koolhydraten binnenkrijgt, vooral als ze een metabool syndroom met Hyperinsulisme al gehad. Ze waarschuwde door de oprichting van een voorbereidende fase van het vasten, waarbij er een geleidelijke vermindering, maar drastische Koolhydraten zal zijn, met name bij de ochtend en ‘s middags. Safe, tenzij bij het besturen van een voertuig of andere gevaarlijke situatie die concentratie vereist.

DALENDE BLOEDDRUK:
Deze situatie is niet gevaarlijk, maar kan enkele ongemakken met zich meebrengen. Gebruik zout in uw voeding en neem het kaliumsupplement dat uw arts u voorschreef. Drink enkele glazen mineraal water indien de hypotensie aanhoudt (Perrier, Vichy).

SLECHTE ADEM:
Wanneer uw vetten verbrand zijn, maken ze ketonlichamen vrij, die gedeeltelijk door uw longen worden geëlimineerd. Zuig pastilles zonder suiker of gebruik een mondspray met menthol.

DIARREE:
Dit is het gevolg van een verstoring van de microbiële flora van de darmen. Dit nevenverschijnsel is uitzonderlijk, maar moet onmiddellijk worden gecontroleerd omdat het tot een groot verlies van kalium kan leiden. Dit impliceert vaak een tijdelijke stopzetting van het dieet.

HOOFDPIJN:
Hoofdpijn kan optreden in de eerste week van de onthouding. U kunt deze bestrijden met Aspirine of Paracetamol.

CONSTIPATIE:
Treedt in 25% van de gevallen op. Eet meer gekookte groenten die vezels bevatten.  Drink meer. Eigenlijk is er weinig afval omdat u heel weinig voeding eet en de proteïnen bijna volledig door de darm worden geabsorbeerd. Drink water dat rijk is aan magnesium (Hépar) of neem een magnesiumsupplement.  Neem ‘s avonds 50 gr Kellog’s All Bran (Flakes of Plus). Neem een zacht laxerend middel indien de constipatie blijft aanhouden.

ZWAKHEID IN DE KUITEN, RUGPIJN:
Meldt dit aan uw arts die uw dosis kalium of magnesium zal verhogen.

HAARVERLIES:
heel zeldzaam en omkeerbaar. Het volstaat om de toevoer van ZINK te verhogen.

VERSTORING VAN DE ONGESTELDHEID:
omkeerbaar. De oestrogenen worden gedeeltelijk gesynthetiseerd door de vetcellen en de verkleining van het vetweefsel dwingt het organisme om zich aan te passen.

Le seul Régime Hyper-Protéiné sous contrôle Médical strict. Grande facilité de Prescription et d'un Prix abordable.

%d blogueurs aiment cette page :